Nu ai cum să intri în sezonul rece fără o pereche de cizme înalte și elegante! Deasemenea, pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019 nu ai cum să nu îți achiziționezi o pereche de botine noi sau clasicii sneakerși! De aceea astăzi îți prezentăm 10 perechi superbe de încălțăminte, de la cizme la pantofi sport, atât practice, cât și glamour, pentru o toamnă cu stil! 

Este de necontestat supremația sneakerșilor în ultimile sezoane, indiferent dacă e vară sau iarnă. Clar, aceste piese au devenit unisex și atemporale. Dacă vei investi și în acest sezon într-o nouă pereche, nu vei da greș. Dar de data aceasta îți sugerăm să optezi pe modele cu niște accesorii prețioase cum ar fi niște cristale, sau pentru un design sport-urban. Vei ieși în evidență, clar! Mai jos găsești 2 modele de acest gen marca LiuJo.

Bocancii nu pot ieși din peisajul stradal, mai ales în sezonul rece, când avem nevoie de căldură și de forță, iar sezonul 2018/2019 ne-a adus astfel de încălțăminte având un aer relaxat urban. Îi poți purta cu fuste mini pentru seara și cu denim pe timp de zi.

La capitolul cizme, situația este destul de constanta în ultimii ani, este clar că nimic nu poate fi mai sexy decât o cizmă de velur sau piele întoarsă peste genunchi! Dar cei de la Guess au venit cu o noutate care nouă ni s-a părut extrem de chic: cizmele peste genunchi din denim! Chiar dacă la prima vedere par pretențioase, nu sunt deloc. Recomandăm să le purtați cu un pulover maxi bej sau cu un trenci clasic în aceeași nuanță. Sau o cămașă albă bărbătească, why not?