Regulament Campanii Promotionale

 

I. ORGANIZATORUL CAMPANIILOR DE REDUCERI

1.1. Campaniile promotionale numite in cele ce urmeaza “Campanii” sunt organizate periodic de S.C. UNIC BRANDS SRL cu sediul social în Romania, Str. Batistei, Nr 30, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti, Inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/483/2019, Cod Fiscal: RO25762363.
1.2. Campaniilor promotionale se vor derula in conformitate cu prezentul Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Prezentul Regulament General se coroboreaza cu prevederile individuale ale fiecarei Campanii ce vor fi afisate pe site-ul www.unicbrands.ro si/sau in magazine.
1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in perioada desfasurarii campaniilor, cu obligatia de a anunta publicul despre aceste modificari.

II. DURATA. LOCUL DESFASURARII

2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic pe site-ul unicbrands.ro si/sau in magazinele selectate UNIC BRANDS SRL.
2.2. Preturile promotionale pot fi diferite din motive de vanzare accelerata acolo unde stocurile sunt mai mari sau in scop de fidelizare si atragere de noi clienti.
2.3. Durata si modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale individuale se constituie in Anexa la prezentul Regulament General, parte integranta din acesta.
2.4. Anexa la Regulament va cuprinde locul si perioada de derulare precum si reducerile aplicabile si produsele aflate in promotie si va fi mentionata la ofertele lunii curente pe prima pagina a site-ului unicbrands.ro, precum si, dupa caz, in magazinele participante, prin afisare la loc vizibil.
Pentru ofertele perioadei curente, acolo unde acest lucru este posibil, reducerile vor fi afisate si pe fiecare produs participant prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, pe eticheta produsului precum si pe site-ul www.unicbrands.ro . Acolo unde acest lucru nu este posibil va fi afisat in
clar modul de calcul al pretului valabil pe durata Campaniei iar reducerea se va aplica la casa de marcat.
2.5. Reducerile pot varia lunar sau trimestrial sau de la un magazin la altul.
2.6. Orice promotie este valabila numai in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau promotii sau cu reduceri obtinute ca urmare a detinerii unui card de fidelitate.

III. PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

3.1. Produsele aflate in oferta Campaniei reprezinta anumite produse selectate comercializate pe site-ul unicbrands.ro si/sau anumite produse selectate din magazinele UNIC BRANDS SRL, in limita stocului disponibil.
3.2. Pentru fiecare promotie individuala acestea vor fi mentionate in clar prin afisare pe site si/sau, dupa caz, in magazine(e). Produsele incluse in promotie, reducerile aplicabile precum si durata campaniei se constituie de fiecare data in Anexa la prezentul Regulament General de desfasurare a Campaniilor.

IV. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica sau juridica care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestor promotii, in perioadele mentionate.
V. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIILOR PROMOTIONALE
5.1. Modul de desfasurare a fiecarei Campanii promotionale va fi cel descris pe site in sectiunea “Regulament Campanii Reduceri” coroborat cu ofertele perioadei curente, ale caror conditii de baza vor fi afisate la loc vizibil atat pe site cat si in magazine, dupa caz.
5.2. Pentru fiecare produs participant reducerile se vor evidentia prin afisarea pretului vechi taiat cat si a noului pret redus, atat pe eticheta produsului cat si pe www.unicbrands.ro, sau, acolo unde acest lucru nu este posibil, prin afisarea reducerii procentuale aplicabile ultimului pret afisat, reducere care se va aplica la casa de marcat.
5.3 Pretul vechi/anterior este cel mai mic pret taiat de pe eticheta produsului si reprezinta cel mai scazut pret practicat in aceeasi suprafata de vanzare in perioada ultimelor 30 de zile inainte de data aplicarii reducerii de pret. Daca reducerea de pret este majorata treptat pe perioada aceleiasi Campanii de reducere (spre exemplu in cazul vanzarilor de sfarsit de sezon), pretul anterior este considerat pretul fara reducere inainte de prima aplicare a reducerii de pret. In cazul vanzarilor in regim de outlet pretul anterior de referinta il reprezinta pretul intreg de catalog, respectiv cel mai mare pret afisat pe eticheta produsului. Modalitatea de indicare a preturilor este cea stabilita prin HG 947/2000 actualizata, cu modificarile aduse prin HG 686/2022.
5.4. In cazul returului unui produs participant la Campanii, se vor aplica prevederile descrise in “Informatii Retur” si „Termeni si conditii” de pe site.
5.5. In cazul in care clientul opteaza pentru inlocuirea produsului achizitionat in cadrul unei Campanii, noul produs care il inlocuieste nu va mai beneficia de oferta respectiva, cu exceptia situatiei in care el insusi face obiectul unei Campanii sau oferte speciale. Pentru claritate, la momentul inlocuirii, pentru noul produs se aplica pretul acestuia valabil la data inlocuirii.

VI. MODALITATE IDENTIFICARE SI CUMPARARE

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.
6.2. Conditiile de transport si livrare pentru comenzi online sunt cele descrise in „Termeni si Conditii”.
VII. LIMITAREA RASPUNDERII
7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.
7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.
7.3. Organizatorul Campaniei promotionale nu este responsabil pentru/de situatiile in care un participant nu poate accesa campania din motive care tin de functionalitatea site-ului www.unicbrands.ro precum cele care deriva din: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reteaua electrica, erori cauzate de intreruperea neasteptata a serviciului de hosting al site-ului etc. sau alte motive independente de Organizator.

VIII. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Campaniile promotionale se desfasoara in principal in scopul stimularii vanzarilor.

IX. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

9.1. Regulamentul General al promotiilor precum si Anexa corespunzatoare fiecarei promotii individuale este afisat pe site-ul unicbrands.ro pe toata durata de desfasurare.
9.2. Anexa cu detaliile specifice fiecarei Promotii individuale va fi afisata si in magazine pe toata perioada de desfasurare a unei Campanii in magazine si se coroboreaza cu prevederile prezentului
Regulament General ce poate fi consultat pe site-ul www.unicbrands.ro.

X. DISPOZITII FINALE

10.1. Prin achizitionarea unui produs participant la Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor Campaniei, astfel cum sunt acestea prevazute in prezentul Regulament coroborat cu Anexele specifice fiecarei Campanii individuale.

10.2. Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul al informare, dreptul de acces la date, dreptul de
interventie asupra datelor si dreptul la opozitie.
10.3. SC UNIC BRANDS SRL. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau prelungi Campanile promotionale sau de a modifica Regulamentul General si Anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii Campaniilor, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site si/sau in magazine).
10.4. Orice reclamatie legata de desfasurarea Campaniei va fi adresata in scris Organizatorului la adresa sediului social specificata in prezentul Regulament, in termen de 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data finalizarii Campaniei aplicabile.
10.5. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, de catre instantele judecatoresti competente.

 

SC UNIC BRANDS SRL

  • Acest Regulament este aplicabil tuturor campaniilor de reduceri promotionale si se coroboreaza cu date specifice privind locul si durata desfasurarii, precum si produsele selectate si reducerile aplicabile fiecarei campanii individuale ce constituie in fiecare caz Anexa la prezentul Regulament, parte integranta din acesta.

 

Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai ramas doar [max].
Adauga la favoriteNavigati prin favoriteEliminati din favorite
Cos cumparaturi

Cosul dvs. este gol.

Inapoi la magazin

NOTA COMANDA
Adauga comentarii in legatura cu comanda ta Editati comanda
Adaugati un voucher
VOUCHER

Adaugati un voucher

Ai un voucher? Poti sa-l introduci mai jos. Discount-ul oferit de acesta este vizibil la urmatorul pas dupa validarea acestuia.