Garantie Produse

SC UNIC BRANDS SRL ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de defect, repararea produsului, inlocuierea acestuia sau restituierea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare.

Termenul de garantie oferit de catre SC UNIC BRANDS SRL clientilor sai este de 30 zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare.

1. INCALTAMINTE SI ARTICOLE DE MAROCHINARIE SI ACCESORII

Pentru acordarea garantei este necesara respectarea urmatoarelor instructiuni de intretinere/depozitare pentru incaltaminte, articole de marochinarie si accesorii.

Generalitati: dupa fiecare purtare, incaltamintea se curate si se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Pentru a asigura o mai lunga perioada de folosire a incaltamintei si a-i mentine cat mai mult aspectul estetic, va recomandam purtarea alternative a 2-3 perechi de incaltaminte de-a lungul unei saptamani. Inainte de aplicarea oricarui fel de produs de curatire sau intertinere, este absolut necesare curatirea si uscare incaltamintei. Deasemenea este foarte importanta citirea cu atentie a instructiunlor de utilizare a unor astfel de produse de curatire si intretinere. Va rugam sa nu spalati incaltamintea cu apa sau in masina de spalat rufe si nu folositi pentru uscare surse directe de caldura, si lasati incaltamintea sa se usuce lent si la temperatura camerei.

Curățirea incaltamintei si articolelor de marochinarie:

 • Incaltamintea cu fete de piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent.
 • Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari, se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema sau ceara pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau o perie.
 • Incaltamintea cu fete de piele intoarsa se perie cu o perie speciala pentru acest tip de piele; nu se va folosi apa deoarece pot ramane pete iar pentru curatire se va utiliza o crema sau o lotiune speciala. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind solutii speciale pentru acest tip de piele.
 • Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate sau alte material lacuite se curate de praf cu o carpa moale si uscata. Acest tip de incaltaminte trebuie ferita de contactul direct si actiunea solventilor organici (alcool, acetona) sau alte produse chimice.
 • Incaltamintea cu fete din material textil se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare se curata de praf folosind o perie uscata, ca cea folosita pentru haine. In cazul unor pete se va folosi o solutie sau lotiune de curatat speciala pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.
 • Incaltamintea cu fete din inlocuitor se curate dupa fiecare purtare cu o carpa umeda. Petele de grasime se vor curata cu o solutie apoasa de detergent. Nu se va folosi solutie de lustruit.

Observatii:

 • Incaltamintea nu este un produs impermeabil, recomandandu-se purtarea ei pe timp uscat, exceptie facand incaltamintea special creata pentru mediul umed. In mod special se recomanda ca incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata cu fete prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltaminte cu talpi din piele sau cu talpi cusute de fete sa fie purtata numai pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior;
 • Cu exceptia incaltamintei special create in acest sens, talpile nu au proprietati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece;
 • Depozitati incaltamintea in spatii uscate, ferite de umezeala si evitati contactul cu produse chimice.
 • Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea autovehiculelor.

In cazul articolelor de marochinarie (genti, posete, portofele, curele etc.) se recomanda in general respectarea acelorasi instructiuni ca si in cazul incaltamintei si a eventualelor instructiuni special indicate de catre producator/distribuitor:

 • Marochinaria cu fete de piei netede sau presate se curate cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent;
 • Marochinaria trebuie ferita de contactul direct cu solvent organici (benzina, alcool, acetone);
 • Marochinaria cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Nu se introduce in masina de spalat rufe, nu folositi inalbitor. Petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor, speciala pentru materialele textile, respecatand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

2. RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA PRODUSELOR TEXTILE

 • Nu asteptati ca articolele sa se murdareasca excesiv pentru a le spala.
 • Articolele patate intens tratati-le cu o solutie/pasta pentru indepartarea petelor (dupa caz) inainte de a le spala.
 • Pastrati articolele murdare intr-un loc cat mai aerisit si uscat, avand grija sa nu treaca prea mult timp pana la spalare.
 • Inainte de spalare sortati articolele dupa gradul de sensibilitate (marcat pe etichetele de intretinere) si culori.
 • Articolele noi, colorate, spalati-le separate prima oara.
 • Dozati detergentul corect, conform instructiunilor de pe cutie, tinand cont si de duritatea apei si de gradul de murdarie al articolelor respective.
 • La articolele colorate se recomanda separarea in doua categorii, cele cu tonuri mai inchise si cele cu tonuri mai deschise.
Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai ramas doar [max].
Adauga la favoriteNavigati prin favoriteEliminati din favorite
Cos cumparaturi

Cosul dvs. este gol.

Inapoi la magazin

NOTA COMANDA
Adauga comentarii in legatura cu comanda ta Editati comanda
Adaugati un voucher
VOUCHER

Adaugati un voucher

Ai un voucher? Poti sa-l introduci mai jos. Discount-ul oferit de acesta este vizibil la urmatorul pas dupa validarea acestuia.