Diversitatea este cuvântul cheie al tendințelor vestimentare în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, o diversitate care trebuie să ofere confort și căldură, mult mai proeminentă, mai ales în 2018. Astăzi îți vom prezenta cele mai importante tendințe de sezon raportate la colecțiile de toamnă-iarnă 2018-2019 de la LiuJo. Am selectat cele mai reprezentative look-uri care emană culoare, seducție, căldură, dar cel mai important, care aniversează individualitatea și stilul! Iar ție nu îți rămâne decât să alegi tendințele care ți se potrivesc!

Foarte importante în acest sezon, sunt acele piese vestimentare de zi cu zi, ușor de îmbrăcat și care nu îți iau din timp. Această toamnă ne demonstrează o atenție față de accesorii. Modelele de haine devin tot mai largi și mai comode. LiuJo ne propune  multă textură: piele eco, cașmir, lână, satin, blană eco, denim și mătase. Iar ca și imprimeuri și culori în această toamnă se mizează pe foarte mult tweed, camel, roșu, culori metalizate și clasicul animal print.

Carouri

Trecând de la un sezon la altul, imprimeul în carouri nu își pierde credibilitatea, ci își consolidează poziția în topul tendințelor modei. Tartanul roșu scoțian apare nu doar pe costumul tradițional irlandez kilt, dar, de asemenea, pe paltoane, trenciuri și sacouri de vinil. Costumele stilate cu pantaloni apar în gama de culori albastru închis și marsala. Puteți combina stofa densă de costum cu piele lăcuită și alege accesorii care se potrivesc cu nuanța ornamentului predominant. Nu uităm nici de sacoul în stilul anilor ’80: care după stil ne amintește de modelele masculine, de aceea, puteți adăuga accesorii feminine precum o broșă, o pălărie sau de ce nu, șapcă de tip parizian, atât de chic?

În acest sezon, lungimea rochiei tinde spre marca “maximă”, la fel ca și lățimea acesteia. Ne inspirăm de la cămăși de dormit din mătase și materiale naturale, facem o alegere în favoarea croielii largi și a unui număr minim de detalii – acest model nu are nevoie de completări. Puteți purta acest tip de rochie cu umeri supra-dimensionați, cu un imprimeu de tip carouri cu niște botine din piele întoarsă și o poșetă tip postaș. Iar dacă preferi comoditatea, cu niște balerini. Până la urmă, confortul este cuvântul ce caracterizează cel mai bine acest sezon.

Metalizat

Motivele futuriste în haine, încălțăminte și accesorii sunt esențiale. Prin urmare, o geacă argintie cu suprafața lucioasă trebuie să fie neapărat prezentă în garderoba ta pentru o iarnă cool. Nici în viața de zi cu zi nu renunțăm la strălucire, ci doar reducem cantitatea și lansăm un metalic argintiu în accesorii: stiletto clasici, clutch-uri, rucsacuri, botine (să nu mai vorbim de bijuterii!).

Trenciul din piele

Principalul erou al sezonului a devenit paltonul din piele. Și nu în zadar, pentru că acesta este detaliul care vă transforma complet dulapul și tocmai pentru ca și imaginea cea mai obișnuită se transformă în super stil, în spiritul avangardei. De fapt, paltoanele de vinil și piele (sau lac) sunt o trimitere spre epoca anilor ’90. Încă le purtăm cu rochii ușoare în stil lenjerie, costume cu pantalon, denim și cizme peste genunchi cu tocuri.

Geaca de puf voluminoasă

De fiecare dată cu debutul vremii reci, scoatem din dulap puloverul de lână, căciula  și geaca de puf. Noul sezon sparge toate stereotipurile: acum geaca de puf trebuie să fie cât se poate de voluminoasă, cu mai multe straturi și incredibil de groasă. Alegeți culori metalizate – argintiu, auriu sau violet.

Blana ecologică

Blana naturală rămâne ușor în trecut, iar moda devine umană. În același timp, LiuJo ne propune din ce în ce mai mult blană ecologică, un material modern, care, atât din punct de vedere al proprietăților externe, cât și al celor funcționale, nu se deosebește deloc de cea naturală. Must have-ul sezonului este blana artificială într-o combinație de mai multe culori contrastante. O purtam împreună cu blugi întunecați, pantaloni evazați și rochii-maxi monocromatice.

Camel

Indiferent câte culori și nuanțe se perindă de-a lungul sezoanelor, camel-ul rămâne una din preferatele designerilor. Este o culoare neutră, de bază, care este ușor de combinat și rămâne un clasic. Îți recomandăm să investești într-un palton sau trenci camel, care te va scoate din orice situație de criză vestimentară și care nu se va demoda prea repede.

Monolook colorat

Avem nevoie de multă culoare în zilele gri de toamnă. Alegeți din paleta de culori pe cele care sunt cele mai apropiate – roz candy, ultraviolet, aquamarine, roșu chili, verde crud, muștarul, albastru deschis și altele. Condiția principală este luminozitatea maximă, care devine, practic, o suflare a aerului proaspăt pentru orice costum strict și detalii de bază. Pantofii și accesoriile pot juca în contrast și pot fi chiar neobservați, cum ar fi, de exemplu, o pereche de stiletto nude sau sandale cu inserții transparente. Sau dacă sunteți o fire îndrăzneață, alegeți un look total monocromatic. Cea mai de impact ar fi o ținută all red!

Accesorii supradimensionate

Frunzele și  ramurile de copaci se mută acum pe lobii urechilor și aproape în dimensiune completa. Moda cerceilor imenși a ajuns și în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Astfel de bijuterii puțin probabil vor încăpea în caseta de bijuterii. Verdictul, purtați-i fără nicio constrângere! Anii ’60 și-au spus cuvântul și luăm din aceasta eră tot ce putem. Deci, vom strânge părul cât mai mult în partea de sus, de aceea, un coc sau o coamă de cal este coafura ideală pentru acest sezon. De asemenea, printre accesoriile din noile colecții LiuJo, regăsim modelul maxi de ochelarii de soare, care nu trebuie să îți lipsească în acest sezon.

Descoperă colecția LiuJo de toamnă – iarnă 2018-2019