Dacă ați ajuns deja aici atunci cu siguranță știți ce înseamnă Unic Brands. Suntem distribuitori oficiali ale brandurilor Guess și Liu Jo în Romania. Deținem 4 magazine Guess în București și câte unul în Iași, Timișoara, Cluj și Constanta. Deasemenea avem 2 magazine Liu Jo în capitală și cel mai recent inaugurat – magazinul Liu Jo din Palas Iași. Acestora se adaugă magazinul online unicbrands.ro care, asa cum puteți vedea, tocmai l-am relansat. Din luna aceasta shop-ul nostru online este mult mai intuitiv, mai aproape de nevoile tale și cu un design nou, modern, care speram ca îți va oferi o experiență de shopping la cele mai înalte standarde.

 

Și pentru că știm că îți place moda  și să fii mereu la curent cu cele mai noi trenduri, ne-am gândit la tine și am creat această secțiune de blog. Astfel vrem sa fim mai aproape de tine, clientul nostru, și sa îți oferim cât mai multa inspirație pentru look-ul tău. Fie că vorbim de o zi ținută de zi, una office sau de idei pentru o ținută de ocazie, pe blogul Unic Brands îți vom prezenta cele mai cool piese. Pe lângă asta, aici vei găsi sfaturi utile, tips & tricks pentru o apariție de efect, interviuri cu influenceri dragi ție și multe look-uri de la vedetele internaționale. Și dacă mai aveai nevoie de un prieten de nădejde pentru a alege ținutele potrivite, vei găsi pe blogul nostru tot ce ai nevoie.

Tot aici, consultanții noștri îți vor da sfaturi pentru a face shopping în mod inteligent, pentru a alege produsele dorite la cel mai bun preț. În plus, pe  blogul nostru vei afla exact când începe sezonul de reduceri și în ce magazine găsești piesele favorite.

 

Speram că noua noastră platforma să fie o adevărată inspirație pentru tine și să ne vizitezi cât mai des. Nu uita că suntem mereu deschiși la sugestii, așa că de fiecare dată când vrei să îți oferim informații suplimentare nu ezita să ne scrii la sales@unicbrands.ro

 

Te așteptăm să ne vedem cât de curând aici,

Cu drag, echipa UnicBrands.