Despre UnicBrands

Infiintata in anul 2009, societatea Unic Brands detine dreptul exclusiv de a opera magazinele monobrand Guess, Liu Jo si Stefanel pe teritoriul Romaniei.

Magazinele Guess sunt deschise in momentul de fata in Bucuresti (Baneasa Mall, Promenada Mall, Mega Mall, si Fashion House Outlet), in Constanta (City Park), in Cluj Napoca (Iulius Mall), Timisoara (Iulius Mall), Sibiu (Promenada Mall), Brasov (Afi Mall) si Iasi (Palas Mall).

Primul magazin Liu Jo a fost deschis in aprilie 2015 in Bucuresti (Baneasa Shopping City), Liu Jo din Palas Mall Iasi, Liu Jo Cluj (Iulius Mall), Liu Jo Promenada (Bucuresti), Liu Jo Timisoara (Iulius Mall)  si apoi de magazinul LIU JO Fashion House Outlet.

In prezent, in Romania compania detine doua magazine STEFANEL, in Baneasa Mall si in Afi Brasov.

LIU JO S.P.A este o companie italiana de moda infiintata de fratii Marchi in 1995 in Carpi (Modena) Italia, companie ce s-a dezvoltat intr-un brand major de moda pret-a-porter.

Brand-ul este prezent acum in peste 400 de magazine mono-brand si in peste 6.000 de magazine multi-brand in intreaga lume.

Pana in anul 2000 Liu Jo si-a extins portofoliul de productie si de brand lansand o colectie pentru Accesorii, o colectie de lux pentru bijuterii si ceasuri, o colectie pentru copii si o colectie de lenjerie de corp. Din 2008 Liu Jo are propria colectie de incaltaminte.

GUESS este un brand american de imbracaminte retail si de lux. Pe langa obiecte vestimentare brandul Guess mai produce: ceasuri, bijuterii si parfumuri. Compania detine, de asemenea si linia de lux Marciano.

Primul magazin Guess a fost deschis in anul 1981 odata cu mutarea fratilor Paul si Maurice Marciano in Los Angeles.

Guess a inceput sa-si faca publicitate si mai tarziu (1985) au introdus campaniile lor in alb si negru, campanii emblematice pentru acest brand, fiind reprezentat de-a lungul timpului de supermodele, cum ar fi: Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith, Eva Herzigova, Valeria Mazza, Kate Upton, Paris Hilton, Julia Lescova, Laetitia Casta, Drew Barrymore, Amber Heard, Kate Upton, Gigi Hadid si lista poate continua.

STEFANEL este un brand italian de modă, ce ofera îmbrăcăminte de calitate, axată pe eleganță și stil clasic. Fondat în anul 1959 de Carlo Stefanel, brandul a început inițial ca o companie de tricotaje, dezvoltându-se ulterior într-un brand complet de modă, care include o gamă largă de produse, de la tricotaje la îmbrăcăminte exterioară și accesorii.

Este cunoscut pentru stilul său clasic și elegant, cu un accent pe croieli simple și linii curate. Produsele lor sunt potrivite pentru femeile care apreciază moda atemporală și doresc să își construiască o garderobă versatilă și de calitate.

Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai ramas doar [max].
Adauga la favoriteNavigati prin favoriteEliminati din favorite
Cos cumparaturi

Cosul dvs. este gol.

Inapoi la magazin

NOTA COMANDA
Adauga comentarii in legatura cu comanda ta Editati comanda
Adaugati un voucher
VOUCHER

Adaugati un voucher

Ai un voucher? Poti sa-l introduci mai jos. Discount-ul oferit de acesta este vizibil la urmatorul pas dupa validarea acestuia.