Toamna și-a intrat în drepturi, iar o dată cu ea și noile colecții de toamnă-iarnă 2018-2019 s-au instalat pe rafturile magazinelor noastre. Dacă încă nu ai reușit să mergi la shopping ca să îți reînnoiești garderoba, îți venim în ajutor și îți prezentăm noutățile de sezon din magazinele Guess. Care sunt tendințele care predomină în noua colecție de toamnă-iarnă 2018-2019, despre ce se poartă, totul în materialul de mai jos.

Noua colecție de toamnă-iarnă abundă în culori predominant calde, imprimeuri și texturi. Unele dintre nuanțele dominante sunt galbenul muștar, bejul, ciclamul, tonurile de maro, kaki și negru. Dacă ne referim la piesele knitwear, regăsim clasicele pulovere camel, bej, muștar și chiar roșu! Un pulover este o piesă de bază în garderoba de toamnă așa că nu ezita să îți achiziționezi  cel puțin o bucată. De asemenea gecile de piele naturală, cardiganele sau gecile de fâș sunt o investiție bună când vorbim de toamnă. Se poartă maroul pentru piele, cardiganele în nuanțe neutre precum griul sau bejul, iar pentru gecile de fâș îndrăznește să porți texturi metalizate precum argintiul sau auriul.

Imprimeurile ocupă un loc aparte în fiecare sezon și în acest an regăsim din plin piese reprezentative. Rochiile maxi sau midi înflorate sunt vedetele sezonului, se pot purta lejer cu o geacă de piele și cu o pereche de botine sau cizme peste genunchi. De asemenea tweed-ul revine în forță în noul sezon rece.  Dungile marinărești dau o alura sport anumitor piese basic. Însă nu putem să nu menționăm piesele kaki, mai exact gecile de tip parka care sunt un must have!

Colecția de accesorii în acest sezon abundă în culori tari, imprimeuri, aplicații, forme și mărimi. Dacă ai un stil minimalist, o poșetă într-o nuanță tare este exact ce ai nevoie. Printurile animal print și cele ce imită pielea de șarpe sunt de asemenea pe val, însă au fost reinventate. De asemenea , nu lipsesc lanțurile aurii, atât de reprezentative pentru brandul Guess. Modele cu aplicații de tot felul o să îți fure privirea și te vei îndrăgosti pe loc!

Denimul, revine în acest sezon, ca de obicei, printr-o gamă foarte variată de modele de pantaloni, dar și sub forma unor rochii și jachete cu tot felul de aplicații prețioase. Alege-ți modelul favorit din multitudinea de croiuri și modele. Drepți, 3 sferturi, evazați, skinny sau boyfriend, toate te așteaptă să le descoperi!

Imaginile au fost realizate în magazinul Guess din Afi Palace Cotroceni, București.