Termeni si Conditii

1. DEFINITII

www.unicbrands.ro – organizata in baza legii romane.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

– continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre www.unicbrands.ro prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al www.unicbrands.ro UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de www.unicbrands.ro intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care www.unicbrands.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la www.unicbrands.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre www.unicbrands.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.unicbrands.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea www.unicbrands.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre www.unicbrands.ro catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre www.unicbrands.ro, indiferent de modalitatea de livrare

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoare exprimata in lei, platita de catre www.unicbrands.ro catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre www.unicbrands.ro (producator) si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator).

2. GENERAL

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre www.unicbrands.ro si acesta.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.www.unicbrands.ro.

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, www.unicbrands.ro sau oricarui tert cu care www.unicbrands.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de www.unicbrands.ro prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea www.unicbrands.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea www.unicbrands.ro.

www.unicbrands.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de www.unicbrands.ro si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, www.unicbrands.ro va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre www.unicbrands.ro , indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. CONTINUT

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a www.unicbrands.ro , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.unicbrands.ro , includerea oricarui continut in afara site-ului www.unicbrands.ro , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al www.unicbrands.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al www.unicbrands.ro .

Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre www.unicbrands.ro si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea www.unicbrands.ro cu referire acel continut.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

In cazul in care www.unicbrands.ro confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.unicbrands.ro pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.unicbrands.ro si/sau al angajatului www.unicbrands.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. CONTACT

www.unicbrands.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite www.unicbrands.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea www.unicbrands.ro de a contacta Membrul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate www.unicbrands.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si www.unicbrands.ro , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea www.unicbrands.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5. NEWSLETTERE SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta isi da acordul pentru primirea newsletterului.

Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre www.unicbrands.ro in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment din continutul emailului de primire.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea www.unicbrands.ro , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

www.unicbrands.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al www.unicbrands.ro , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare în conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala în vigoare.

 1. Informatii generale

Noi, societatea UNIC BRANDS S.R.L.-,  cu sediul social în Strada Batistei, Nr. 30, Etaj 1, Sector 2, Bucuresti înregistrată la RC sub nr. J40/483/2019, având CUI 25762363, („Societatea“), reprezentam operatorul în conformitate cu GDPR. Datele de contact ale responsabilului Societatii cu protecţia datelor sunt  e-mail: gdpr@unicbrands.ro , telefon : 021 21 30 61

 1. Scopul prelucrarii și categoriile de date prelucrate:

Societatea prelucrează datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

                a) specifice domeniului de activitate:
  • in scopul furnizarii de produse / prestarii de servicii din domeniul turismului
  • in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale Societatii;
  • in scopul urmaririi intereselor legitime ale Societatii;
  • in urmatoarele scopuri toate vizand domeniul comertului, în masura în care aţi fost de acord cu fiecare dintre ele:
   •        Furnizarea de informatii cu privire la oferte comerciale
   • Furnizarea de informatii cu privire la evenimentele Societatii
   • Furnizarea de servicii de organizare de evenimente
   • Furnizarea de servicii de curierat pentru comenzile online
   • Furnizare de informatii cu privire la rezervarea de produse
   • Furnizarea de servicii de curierat pentru documentele de comanda emise
   • Participarea la sondaje de opinie cu privire la produsele si serviciile Societatii referitor la gradul de multumire a clientilor
             b) în scopuri administrative:
   • evidența petenților;
   • gestiune economico-financiară;
   • resurse umane;

  În aceste scopuri pot fi prelucrate următoarele categorii de date:

  • Numele și prenumele, data nașterii, sexul, seria și numărul documentului de identitate, adresa de domiciliu/reședință, adresa de e-mail, numărul de telefon fix și/sau mobil, în cazul persoanelor fizice;
  • Denumirea, adresa sediului și datele de înregistrare, numele și prenumele reprezentantului legal, funcția, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de fax, în cazul persoanelor juridice;

   

  • Informații privind contul dvs., cum ar fi datele plăților datorate sau primite, numerele de cont sau alte informații în legătură cu contul dvs. sau care sunt incluse în portalul nostru de gestionare a relaţiei comerciale cu fiecare client;
  • Preferințele dvs. pentru anumite produse, servicii și stil de viață atunci când ne spuneți care sunt acestea sau atunci când presupunem care sunt, în baza modului în care solicitati prestarea serviciilor de catre SC UNICBRANDS SRL;
  • A se vedea secțiunea Cookie-uri pentru detalii privind ceea ce colectăm utilizând cookie-uri, web beacons și alte tehnologii, inclusiv date privind reclamele;
  • Informațiile pe care le obținem din alte surse, cum ar fi autorităţi publice sau private, agenții de prevenire a fraudelor, precum și de alți furnizori de date. Acestea includ date demografice, date referitoare la interese, precum și comportamentul la navigarea online.
  • Istoric al oferirii unor avantaje, reduceri, discounturi pentru recompensarea fidelităţii clientului.
  • Nivelul serviciilor care vi se prestează – de exemplu, probleme operaţionale și alte evenimente care pot afecta serviciile noastre;
  • Răspunsurile la invitaţii şi confirmările de participare la evenimente

  SC UNICBRANDS SRL nu colectează de la dumneavoastră în mod intenţionat date cu caracter personal sensibile pentru a le stoca.

  Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavostra de identificare, tranzacţionale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la dumneavoastră sau din alte surse atunci când deveniţi clientul nostru sau când folosiţi serviciile noastre.

  Temeiul juridic al prelucrarii

  Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

  • Factura la care dumneavoastra sunteti parte sau cererea dumneavoastra inainte de incheierea unui contract pentru care am primit consimțământul dumneavoastră;
  • Interesele comerciale legitime ale Societății, de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității serviciilor noastre, marketing direct și îmbunătățirea serviciilor noastre. Ori de câte ori ne bazăm pe acest temei juridic pentru a prelucra datele dvs., evaluăm interesele noastre comerciale pentru a ne asigura că acestea nu prevalează asupra drepturilor dvs. În plus, în unele cazuri aveți dreptul de a vă opune acestei prelucrări. Interesul legitim al Societatii pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale sau care prejudiciaza Societatea
  • Conformarea cu o cerință legală imperativă, de exemplu, cerințe contabile și fiscale, care fac obiectul unor politici interne stricte (cum ar fi perioadele de păstrare), proceduri, și dreptul dvs. de a restricționa utilizarea datelor proprii, care controlează obiectul serviciilor noastre ce vor fi prestate;
  • În plus, în masura în care aţi fost de acord, consimtamantul dumneavoastra. Prelucrarea datelor cu caracter personal în baza consimtamantului reprezintă un scop aditional prelucrării datelor personale în vederea executării contractului la care sunteti parte şi nu condiţionează furnizarea/prestarea serviciilor contractuale.

  Vom colecta datele dvs. cu caracter personal atunci când, de exemplu:

  • Cumpărați sau utilizați oricare dintre produsele si serviciile noastre (de curierat);
  • Vă înregistrați pentru un anumit produs sau serviciu;
  • Ne contactați prin diverse canale, sau ne solicitați informații în legătură cu un produs sau serviciu;
  • Ați acordat permisiunea altor societăți, cum ar fi partenerii noștri comerciali sau asociații noștri, precum și unor terți furnizori sau contractanți ai noștri, să facă schimb de informații cu noi cu privire la dvs.;
  • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice sau sunteți clientul/beneficiarul unei promotii comerciale.

  De asemenea, colectăm informații de la anumite organizații, dacă este cazul și în măsura în care avem temeiuri legale în acest sens. Acestea includ agenții de prevenire a fraudelor, anuare comerciale, agenții de verificare/control, agenții de calculare a facturii și prestatori servicii contractate

  Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

  Pentru a atinge scopurile mai sus prevazute, utilizam urmatoarele categorii de persoane / institutii / imputerniciti :

  • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale);
  • contabili, auditori, experti judiciari, avocati sau alti asemenea consilieri externi ai Societatii sau catre terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei (furnizorii de servicii de paza, de sisteme IT, consultanti financiari)
  • furnizorii Societatii implicati in mod direct/indirect in procesul de marketing si promovare.
  1. Durata pastrarii

  Vom păstra informațiile dumneavoastră, care pot include date personale atât timp cât este necesar să vă furnizăm servicii, să respectăm legile aplicabile, să soluționăm litigii cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale.

  De exemplu avem obligația de a păstra documentele aferente tranzacțiilor financiare 10 ani de la încheierea exercițiului financiar în care au fost prelucrate. Pentru celelalte cazuri privind stocarea datelor, acestea se pastreaza cf. termenului de prescriptie de 3 ani.

  Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Dacă aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

  1. Drepturile dumneavoastra

  Regulamentul conferă persoanelor cărora li se prelucrează date personale o serie de drepturi. Astfel, pe lângă drepturile existente în prezent, regăsim şi dreptul la portabilitatea datelor şi pe cel de stergere a datelor. Pe scurt, drepturile pe care le aveţi:

  Dreptul de a retrage oricând un consimtamânt dat în vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamântul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamântului acordat înainte de retragere, pentru executarea unui contract, in vederea indeplinirii unei obligatii legale sau in scopul urmaririi intereselor noastre legitime.

  Dreptul de acces - înseamnă că aveţi dreptul de a obţine o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, aveţi acces la datele respective şi la informaţiile privind modalitatea în care sunt prelucrate aceste date.

  Dreptul la portabilitatea datelor - se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent de către noi şi care poate fi citit automat, dar şi la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

  Dreptul la opozitie - vizează dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor personale atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public sau când are în vedere un interes legitim al operatorului. Atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct sau prelucrări efectuate în baza consimţământului expres, aveţi dreptul de a vă opune prelucrarii în orice moment.

  Dreptul la rectificare - se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepţia cazului în care acest lucru se dovedeşte imposibil sau presupune eforturi disproporţionate.

  Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) - înseamnă că aveţi dreptul de a solicita ştergerea datelor cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageţi consimţământul şi nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; vă opuneţi prelucrării şi nu există alte motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societăţii informationale.

  Dreptul la restricţionarea prelucrării - poate fi exercitat în cazul în care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioadă necesară verificării corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegală, iar dumneavoastră vă opuneţi ştergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea; în cazul în care SC UNICBRANDS SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă; în cazul în care persoana s-a opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei respective.

  Dreptul de a depune o plangere - plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

  Adresa ANSPDCP: București, str. B-dul G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod poștal 010336

  Adresa e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

  Telefon +40 318 059 211

    +40 318 059 212

  Fax:       +40 318 059 602

  Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa contactati departamentul nostru pentru protectia datelor, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

  Ne puteti contacta:

  • Prin email - la adresa: gdpr@unicbrands.ro sau
  • Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta - la Sediul Societatii (la adresa mentionata la pct. 1); sau
  • Telefonic - la numarul: 021.211.30.61

  Detalii suplimentare precum si eventuale actualizari ale acestei informari privind protectia datelor dumneavoastra – puteti gasiti pe pagina web a Societatii – sectiunea Protectia Datelor.

  7. POLITICA DE VANZARE ONLINE

  Accesul la serviciul de vanzare online este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

  Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.

  www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel www.unicbrands.ro

  Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

  In situatia in care se descopera accese de acest gen, www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

  7.2. PRODUSE SI SERVICII

  www.unicbrands.ro poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care www.unicbrands.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

  Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

  www.unicbrands.ro poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

  Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

  Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

  Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, www.unicbrands.ro va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. www.unicbrands.ro nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.

  In cazul platilor online www.unicbrands.ro nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

  In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electronice de joasa tensiune afisat pe site, include taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la costul produsului, acesta va contacta echipa www.unicbrands.ro .

  Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea www.unicbrands.ro , acestea fiind cu titlu de prezentare.

  In descrierea produselor si/sau serviciilor www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

  7.3. COMANDA ONLINE

  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document „comanda emisa”

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca www.unicbrands.ro poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de www.unicbrands.ro , in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  www.unicbrands.ro poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.unicbrands.ro , in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea www.unicbrands.ro si/sau partenerilor acestuia
  • realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
  • pentru alte motive obiective.

  Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art.

  In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul www.unicbrands.ro , suma aceasta va fi returnata de catre www.unicbrands.ro in maxim 7 zile lucratoare de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

  In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, www.unicbrands.ro va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune restituirea contravalorii produselor in contul Clientului, in maxim 7 zile lucratoare de la data la care www.unicbrands.ro a luat la cunostinta acest fapt.

  Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi, achitate prin orice mijloc de plata prevazut in prezentul document in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia, exceptand cazurile in care comanda a fost deja procesata si expediata. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei www.unicbrands.ro solicitarea de anulare sau modificare a comenzii. 

  In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, www.unicbrands.ro va returna in contul Clientului suma reprezentand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 7 zile lucratoare de la data la care www.unicbrands.ro a luat la cunostinta acest fapt. Aceasta prevedere se aplica exclusiv comenzilor achitate cu cardul.

  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea www.unicbrands.ro , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

  In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

  7.4. CONTRACT SI FINALIZARE

  www.unicbrands.ro va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

  www.unicbrands.ro va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

  Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea www.unicbrands.ro , devine Contract onorat.

  7.5. TRANSPORT

  Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul firmelor de curierat rapid.

  Expedierea produselor se va efectua intre 1 si 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii pe site.

  7.6. CALITATE SI GARANTII

  Fiecare produs comercializat de www.unicbrands.ro beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie www.unicbrands.ro , si instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului ca un document disponibil pe sectiunea Garantie sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa, în alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de www.unicbrands.ro este emisa în conformitate cu legislatia în vigoare si se bazeaza pe obtinerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului.

  Fiecare produs comercializat de www.unicbrands.ro beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor OUG 140/2021.

  In conformitate cu OUG 140/2021 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.

  In cazul in care www.unicbrands.ro nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care www.unicbrands.ro ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre www.unicbrands.ro in termen de maxim 7 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

  In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6, www.unicbrands.ro va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre www.unicbrands.ro a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii.Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care www.unicbrands.ro detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

  7.7. RETURNAREA PRODUSELOR

  Cu exceptia limitarilor art. 7.9 privitoare la cupoane, Clientul www.unicbrands.ro poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

  Coletele prezinta deteriorari severe;

  Produsele au fost livrate / facturate gresit;

  Produsele prezinta defecte de fabricatie;

  Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului.” De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

  Clientul se obliga sa notifice www.unicbrands.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, direct din aplicatie accesand contul de client sectiunea comenzi ->retur sau prin orice in mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 30 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

  Clientului care a notificat www.unicbrands.ro conform art 7.8, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile lucratoare, in caz contrar, www.unicbrands.ro considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

  www.unicbrands.ro poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

  www.unicbrands.ro de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 7 de zile lucratoare, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de www.unicbrands.ro si nu de la data la care Clientul a transmis catre www.unicbrands.ro intentia sa de denuntare.

  Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Pe pagina fiecarui produs apare mentiunea, “Din motive de igiena nu putem accepta retururi pentru acest produs”.

  Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Pantofii trebuie sa nu fie folositi si sa fie returnati in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului. Ochelarii de soare trebuie sa fie intacti la returnare.

  In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 7 zile lucratoare de la confirmarea returului.

  Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

  8. FRAUDA

  www.unicbrands.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

  Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

  www.unicbrands.ro declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele www.unicbrands.ro .

  Clientul sau Membrul va informa www.unicbrands.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

  www.unicbrands.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

  Comunicarile realizate de catre www.unicbrands.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

  Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau www.unicbrands.ro . www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

  • de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
  • de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre www.unicbrands.ro catre Membru / Client
  • de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
  • de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre www.unicbrands.ro catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

  9. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

  www.unicbrands.ro nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

  In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre www.unicbrands.ro violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii www.unicbrands.ro , conform detaliilor de contact, astfel incat www.unicbrands.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

  www.unicbrands.ro nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al www.unicbrands.ro .

  www.unicbrands.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

  www.unicbrands.ro este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al www.unicbrands.ro , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

  www.unicbrands.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

  • serviciul va fi potrivit cerintelor clientului
  • serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
  • produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

  In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

  10. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

  Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

  Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

  Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

  Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului .

  11. LITIGII

  Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre www.unicbrands.ro Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

  Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si www.unicbrands.ro se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

  Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si www.unicbrands.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul www.unicbrands.ro , in conformitate cu legile romane in vigoare.

  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

  Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

  12. DISPOZITII FINALE

  www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

  In limita prevederilor Termeni si Conditii, www.unicbrands.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

  www.unicbrands.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  Prin inscrierea in site devii membru www.unicbrands.ro cu drepturi depline. Statutul de membru www.unicbrands.ro iti da posibilitatea sa fii la curent cu toate noutatile aparute prin intermediul Newsletterului zilnic, la care te abonezi odata cu inscrierea in site.

  13. FEEDBACK

  In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu www.unicbrands.ro , va rugam sa ne contactati la online@unicbrands.ro

  Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.unicbrands.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea S.C. Unic Brands S.R.L.

  Prelucrare date cu caracter personal: S.C. Unic Brands S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.35680

  Duminica luni marti miercuri joi vineri sambata
  Ianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
  Nu sunt suficiente articole disponibile. A mai ramas doar [max].
  Adauga la favoriteNavigati prin favoriteEliminati din favorite
  Cos cumparaturi

  Cosul dvs. este gol.

  Inapoi la magazin

  NOTA COMANDA
  Adauga comentarii in legatura cu comanda ta Editati comanda
  Adaugati un voucher
  VOUCHER

  Adaugati un voucher

  Ai un voucher? Poti sa-l introduci mai jos. Discount-ul oferit de acesta este vizibil la urmatorul pas dupa validarea acestuia.