În sfârșit primăvara dă semne serioase și sperăm din suflet să se instaleze definitiv. Nu-i așa că abia așteptați să scăpați de hainele groase și de cizme? Ei bine, veștile sunt bune așa că vă puteți duce cu gândul direct la bluzițe, pantaloni scurți și sandale! Astăzi vă vom prezenta o parte din noua colecție de primăvară-vară 2018 de la LiuJo, pe care o puteți găsi deja în magazine. Care sunt tendințele generale ale colecției, cromatică, texturi și croiuri, totul în materialul de mai jos.

Noua colecție de primăvară-vară abundă în tendințe, culori, imprimeuri și texturi. Una dintre nuanțele dominante sunt pastelurile. Bleu ciel, roz prăfuit, galben pai și multe alte culori delicioase îți vor fura ochii dacă ne vei călca pragul magazinelor. Deasemenea vei găsi și piese superbe, cum ar fi această rochie maxi într-un print floral seducător, perfectă pentru serile romantice de primăvară.

O altă tendință nelipsită în fiecare sezon sunt dungile. Acum poți purta dungi nu doar pe tricouri, ci și pe pantaloni și salopete. Noile piese dungate din această colecție o să-ți placă la nebunie!

Colecția de accesorii în acest sezon abundă în culori tari, imprimeuri, aplicații, forme și mărimi. Dacă ai un stil minimalist, o poșetă într-o nuanță tare este exact ce ai nevoie. Printurile animal print și cele ce imită pielea de șarpe sunt de asemenea pe val, însă au fost reinventate. Modele cu aplicații de tot felul o să îți fure privirea și te vei îndrăgosti pe loc!

Denimul, revine în acest sezon, ca de obicei, printr-o gama foarte variată de modele de pantaloni, dar și sub forma unor rochii și jachete cu tot felul de aplicații prețioase. Alege-ți modelul favorit din multitudinea de croiuri și modele. Drepți, 3 sferturi, evazați, skiny sau boyfriend, toate te așteaptă să le descoperi!

Mai multe detalii despre noua colecție de primăvară-vară 2018 LiuJo .