Nu există moment mai potrivit să îți updatezi garderoba de primăvară așa cum este luna florilor. Cu  o vreme așa de frumoasă și însorită, gândul ne fuge direct la vacanță, nici nu e de mirare! Poșetele cu aplicații, sandale și eternii sneakerși colorați sunt piesele de rezistenta în acest sezon. Iar dacă încă nu ai dat iama la shopping, acum este momentul perfect să o faci.

După pantofi, al doilea accesoriu care face parte din obsesiile multor femei sunt gențile. Chiar dacă nu mai avem spațiu în dulap, adevăratele fashioniste nu vor spune niciodată “nu” unei poșete draguțe. Mai jos îți dezvăluim noile modelele din colecția de accesorii de la LiuJo, care au trecut testul tendințelor și care vor face furori în acest sezon!

Codul de bază este “colorat”. Dacă vorbim de colecția de genți, multitudinea de culori și texturi caracterizează cel mai bine sezonul de primăvară-vară 2018. Designerii de la Liu Jo vin în întâmpinarea celor mai pretențioase fashioniste cu zeci de nuanțe, forme și dimensiuni. Plicuri, poșete medii, mici sau mari, rucsacuri, portofele, genți de umăr sau de mână, le găsiți pe toate în magazinele LiuJo. Ești pasionată de animal print și adori imprimeurile florale? Sau poate îți plac dungile și bulinele? Suntem siguri că vei găsi la noi poșeta mult dorită.

Nici colecția de încălțări nu se lasă mai prejos. Fie că ești adepta tocurilor sau a încălțămintei comode, vei avea de unde alege. Piesele de top ale colecției sunt modelele cu aplicații din pietre sau ținte metalice. Texturile ce predomină sunt pielea și materialele textile satinate. Iar dacă viața ta sunt sneakerșii, cu siguranță nu te vei putea decide care model să îl achiziționezi. Cu cristale, fără cristale? Aurii sau argintii? Piele întoarsă sau piele normală?