Pentru campania Guess din această toamnă regăsim modele ca Amanda Cerny, Gwen Van Meir, Erin Cummings sau Amanda Rodriguez în roluri principale. Campania de publicitate a fost vizualizată prin obiectivul fotografului Josh Ryan, iar locația aleasă a fost deșertul Joshua Tree din California. Imaginile ilustrează cele mai actuale trenduri în materie de genți, pantofi, bijuterii și îmbrăcăminte.

Colecțiile de damă reprezintă un mix între clasicul denim sub forma jachetelor supradimensionate cu gulere din blană ecologică, jeanși cu talie înaltă, fuste mini și topuri cu butoni. Gulerele din blană sunt o piesă steatement în acest sezon, nuanțele în trend variind de la roz pal până la vișiniu închis. Salopetele în printuri florale, dar și rochiile mini monocolore reprezintă partea sexy din colecție. La colecțiile pentru bărbați, predomină jachetele de tip bomber sau cele motorstyle din piele ecologică. Denimul relaxat și tricourile cu logo-uri joacă un rol predominant în colecția de toamnă, în timp ce pantalonii printați adaugă un vibe de tip militar.

Dacă vorbim de accesorii, în zona de ochelari de soare predomină modelul cat-eye, dar și stilul clasic de aviator. În ceea ce privește încălțămintea, nu lipsesc ghetele clasice negre, dar nici pantofii imprimați cu animal print sau cei din piele de șarpe.

Colecția de genți constă în modele tote maxi, rucsacuri cu logo vizibil și genți ultra-mini cross-body, cu lanțuri metalice.