Vara aceasta a venit mai devreme și bucuria este cu atât mai mare când, în sfârșit ne putem bucura de confortul hainelor ușoare și lejere! Chiar dacă mai avem parte de o zi-două cu câteva ploi scurte de vară, nu ne putem plânge. Dacă încă nu ai reușit să îți împrospătezi garderoba cu piese din noile colecții sau pur și simplu nu știi ce să porți, îți venim în ajutor și în articolul de astăzi îți facem câteva  propuneri stylish inspirate de la 5 fete pasionate de modă. 5 ținute de zi, cu stil, atât elegante cât și casual, pentru femeile care apreciază moda, dar vor să se simtă lejer! Toate propunerile au la bază o piesa vestimentara în tendințe pe care sigur o ai deja în garderobă. Iar dacă nu o ai deja, este timpul să o cumperi.

  1. O pasionată a călătoriilor, Gabriela Simion face unele dintre cele mai interesante combinații când vine vorba de culori și texturi. Ce în teorie nu ar fi funcționat, pe Gabriela arata senzațional! Topul LiuJo din material fluid și satinat a fost alăturat unor simpli blugi boyfriend. Și ca să nu ne pierdem în prea mult albastru, Gabi a spart monotonia cu o poșetă fucsia! Ținuta capătă un aer de vacanță datorită pălăriei de rafie. Ne place!

Top LiuJo, 512 ron/ Poseta LiuJo

2. Împătimită a festivalurilor de vara, Deea Codrea abordează o ținută urban chic formată dintr-o rochie vaporoasă și converși. Încă o dată moda ne demonstrează că putem purta piese aparent elegante într-un context lejer, este nevoie doar de un pic de imaginație

Rochie LiuJo 

3. Dacă ești adepta stilului super casual, ținuta inspirată de Iustina Loghin este pentru tine. Un blug clasic albastru și un tricou alb te va scote întotdeauna din încurcătură. Bineînțeles că adidașii albi sunt nelipsiți. Irina a completat totul cu o pălărie neagră, care îi conferă acestei ținute un acel ceva care face diferența. Îndrăznește și tu să folosești accesoriile potrivite pentru a scoate în evidență o ținută aparent banală.

Tricou Guess, 180 ron

4. Salopeta este una dintre cele mai versatile piese de sezon. O poți purta atât ziua, cât și seara, iar cu accesoriile potrivite poate înlocui cu succes o rochie sau un costum pentru o ocazie de tip cocktail. Salopeta cu imprimeu safari de la Guess purtată de Diana Munteanu ăi flatează silueta și îi conferă senzualitate și comoditate în același timp.

Salopetă Marciano Guess, 888 ron

5. Cum să porți o rochie albă din dantelă? Silvia Postolatiev îți dă răspunsul și ne propune o ținută inspirație mediteraneană care ne duce cu gândul la Dolce vita și la vacanță! Dacă ți se pare prea mult, poți renunța la unele accesorii, însă atitudinea trebuie să fie pe măsură.

Rochie LiuJo , 696 ron