Pantalonii scurți, acea piesă care stă la baza oricărei ținută lejere de vară, sunt indispensabili sezonului cald și pentru majoritatea dintre noi, preferați în orice condiții. Sunt comozi, plăcuți, ușor de combinat și purtat, iar dacă știi să îi porți cu stil, sunt permiși și în zona office. Am selectat pentru tine 10 modele diverse, ca să poți alege în voie perechea potrivită stilului tău. 

Dacă ai grijă să îi inserezi în niște ținute stylish, nu vei risca să devii vulgară într-o pereche de pantaloni scurți. Chiar dacă sunt mereu asociați cu timpul liber și stilul lejer, asta nu înseamnă că nu îi poți purta în cadrul unei ținute mai elegante, atât timp cât stăpânești proporțiile, texturile și adaugi accesoriile potrivite.

Chiar și eternii pantaloni scurți din denim cu aspect uzat pot fi folosiți într-o ținută specială, dacă îi asociezi cu un sacou, pantofi cu toc și un clutch interesant. Partea bună este că sunt o piesa atât de ușor de purtat! Tricourile albe și negre sunt cele mai la îndemână soluții atunci când nu ești inspirată sau nu ai timp. De asemenea pantalonii de denim albastru pot fi purtați cu succes alături de cămăși albe din mătase, cei albi cu bluze sau topuri înflorate, iar cei negri merg cel mai bine alături de tricouri sau maieuri în nuanțe uni, de exemplu khaki, roz pal, bej, alb sau bleumarin stins.

Dacă îți dorești o apariție specială, nu evita modele cu aplicații, dantelă sau cele cu un croi deosebit.