Dacă te întrebai ce poate fi nou la un simplu tricou alb sau negru, noi îți dăm răspunsul! În 2018 totul se reduce la croi, texturi și aplicații. Logo mania revine surprinzător în trend, deși eram obișnuiți cu siglele brandului Guess să le vedem cât mai mari și cât mai evidente. LiuJo în schimb mizează pe aplicații glamour și texturi sofisticate. Cine a spus că paietele nu pot fi purtate și vara? Îți prezentăm mai jos 10 modele variate din care să poți alege în aceasta vară!

Dungile marinărești sunt de asemenea prezente în acest sezon și dacă vrei sa fii cu adevarat chic, optează pentru cele roșii în locul celor clasice de culoare albastră. Mesajele haioase nu se vor demoda prea curând, așa că  dacă alegi să îți achiziționezi un astfel  de tricou, nu vei greși.

Ca sugestii de styling, posibilitățile sunt infinite! Tricourile sunt cele mai versatile piese din orice garderobă, alături de blugi, bineînțeles. Deci varianta sigură sunt alături de clasicii jeansi albaștri. Însă tricourile negre, kaki sau gri merg de minune cu pantaloni albi. Modelele mai prețioase, cu aplicații fine le poți purta cu o fusta în pliseuri cu talie înaltă, de dorit colorată. Oricum ai alege să îl porți, tricoul te va salva din orice situație!