Clar, este dovedit stilistic!

The little black dress este varianta salvatoare atunci când ești în pană de idei sau efectiv nu ai avut răgazul necesar în a-ți pregăti din timp outfit-ul. Aceasta a fost și va rămâne o piesă importantă, chiar am putea spune basic, al unui dressing bine conturat.

Pentru a veni în ajutorul tău am selectat mai multe modele de rochii din colecțiile Guess și Liu Jo și suntem siguri că vei găsi varianta perfectă. Însă, ar trebui să ai în vedere că atât croiul, cât și lungimea, sunt detalii de care să ții cont în momentul alegerii, astfel încât să te pună în valoare din punct de vedere al conformației.

Ceea ce o face atât de importantă este versatilitatea și modalitățile multiple de accesorizare. Fie că optezi pentru o pereche de stilettos sau o pereche de sandale statement, dacă evenimentul, cadrul și atitudinea îți permit, nu ezita să o combini și cu o pereche de bocanci. Combinația LBD cu o jachetă de piele sau chiar un sacou de catifea poate fi touch-ul de care ai nevoie pentru un look stylish; iar pentru un efect cool alege un cardigan oversize și o pereche de încălțări sport !