Odata cu intrarea in noul an incep si vestile bune! Magazinele dau startul perioadei de promotii si vin cu oferte din ce in ce mai tentante. De altfel, brandurile Guess si Liu Jo au pornit cu promotii de pana la -40% pentru toate produsele care fac parte din colectia de toamna-iarna 2018;  prin urmare gasesti produsele tale preferate sau cele pe care le-ai urmarit intreg sezonul la preturi speciale.

Stim ca atunci cand este vorba de reduceri efectiv suntem luati de val, de aceea te sfatuim ca in momentul in care intri in magazin sau vizitezi magazinul virtual al brandului,  sa faci smart shopping si sa te gandesti cum ai putea sa integrezi produsele care iti fac cu ochiul, in garderoba ta, sau daca le poti folosi si in sezonul urmator.

Spre exemplu:

O jacheta din piele sau denim o vei integra cu succes in outfiturile lejere din primavara; aceastea vor arata bine cu rochiile feminine si jeansii tai preferati deopotriva.

Modelele de parka din colectia Liu jo, deasemenea sunt foarte versatile si se transforma automat intr-o alta jacheta in momentul in care renunti la captuseala, ba mai mult acest model va fi in trend si in sezoanele urmatoare.

Acum este momentul sa iti achizitionezi si o pereche noua de jeansi, pentru ca modele sunt multe, iar preturile  super accesibile! Iti recomandam sa optezi pentru o pereche de jeansi statement pentru ca o sa ii poti purta atat in timpul zilei cu o pereche de pantofi sport, iar seara vor deveni si mai pretiosi daca o sa-i alaturi unei perechi de sandale sau pantofi.

Inca de anul trecut trendul faux fur este promovat din ce in ce mai mult, iar sezonul acesta vei gasi in magazine o varietate destul de mare de modele. Te asiguram ca si iarna viitoare acest trend o sa fie la fel de prezent, prin urmare este momentul sa investesti intr-o haina de blana artificiala, mai ales ca acum o poti achizitiona la un pret special. Ca pont, opteaza pentru culori calde pentru a fi mai usor de combinat stilistic.

Flori, printuri geometrice, nu le lasa sa treaca neobservate pe langa tine pentru ca toate vor fi prezente si in colectiile urmatoare.

Dar cum imaginile sunt mai graitoare decat cuvintele, mai jos am selectat pentru tine produse care sa sustina cele mentionate mai sus, ca atare enjoy shopping! 🙂

Tips: daca programul iti permite te sfatuim sa mergi la cumparaturi in timpul saptamanii si de preferat dimineata. Atunci traficul din magazine nu este atat de mare, iar tu poti proba in voie! Si nu uita, magazinul online iti sta si acesta la dispozitie, iar articolele preferate le gasesti la un click distanta.