Diversitatea este cuvântul cheie al tendințelor vestimentare în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019, o diversitate care trebuie să ofere confort și căldură, mult mai proeminentă, mai ales în 2018. În acest sezon LiuJo vine cu piese atât de versatile, încât îți va fi super simplu să le combini și să le porți, indiferent de stilul sau silueta ta. Foarte importante în acest sezon sunt acele piese vestimentare de zi cu zi, ușor de îmbrăcat și care nu îți iau din timp.

În colecția White Label vei regăsi astfel de piese, de la jeanși până la jachete, costume deux piece, bluze, veste sau rochii casual.  În același timp,  pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 nu uităm de distracție, culoare, seducție, aniversând individualitatea și stilul ! Mult tweed și alte texturi tomnatice regăsim în colecția Black Label, care ne propune stilul chic parisian, care nu are cum să nu îți placă! Nu putem să vorbim de noile colecții fără să menționăm piesele sport, care ocupă un loc special la LiuJo, de asemenea și pe rafturile magazinelor noastre. Sneakerșii sunt piesele de rezistență și în acest sezon, iar rucsacele revin în texturi disco, paietele!

Astăzi îți prezentăm un mic preview al noilor colecții de Toamnă-Iarnă 2018-2019 LiuJo doar să îți faci o idee de explozia de culoare și texturi care vin să ne cucerească în 2019! Iar ție, ca o fashionistă ce ești – nu îți rămâne decât să alegi tendințele care ți se potrivesc! Fii cu ochii pe noi și îți vom dezvălui pas cu pas atât noile tendințe cât și colecțiile fabuloase care te vor aștepta în magazine, dar și aici pe magazinul nostru online.