Un lucru e cert. Cea mai comodă și lejeră ținută de vară, potrivită oricărei siluete, este rochia midi-maxi de vară. Fie că are printuri florale sau e într-o culoare vibrantă, este preferata vedetelor și nu numai. Rochia maxi lejeră o putem purta aproape peste tot: la o plimbare în parc, la cumpărături, la plajă, la o întâlnire romantică, chiar și la un eveniment sau o ocazie specială, dacă este accesorizată corespunzător. Mai jos am selectat 10 modele de rochii superbe potrivite pentru orice stil!

Idei de purtare sunt multe, important este să arăți și să te simți bine! Dacă o rochie maxi ți se pare prea mare și lungă, îi poți adăuga o centură în talie pentru accentuarea siluetei. Fetele mai plinuțe, în schimb, se pot bucura de libertatea de mișcare fără să se streseze în privința anumitor părți ale corpului pe care nu doresc să le expună.

Mai nou, nu doar sandalele și platformele sunt cele mai indicate accesorii, ci chiar banalii adidași sau teniși. Pentru cele îndrăznețe și mai rebele le sugeram chiar niște bocanci mai rock. Evită în schimb să le porți cu tocuri amețitoare sau cu pantofi.