Mai avem o lună de vară și imediat începe nebunia noilor colecții și a noilor începuturi. Fie că începi cursurile la facultate sau te reîntorci la birou, simți nevoia unei noutăți, nu-i așa? E clar, ai nevoie de o geantă nouă. Profită de reducerile de până la 60% la colecțiile de primăvară-vară de la Guess și LiuJo și achiziționează-ți cele mai trendy poșete. În ce trebuie să investești? Îți explicăm mai jos.

Cele mai populare modele de genți în acest moment sunt cele care fac tranziția spre noul sezon și pe care te poți baza pentru un aer proaspăt adus ținutei tale cât și pentru practicabilitatea lor. De la gențile tip poșetă  la cele de umăr, stilurile pe care vă recomandăm să le adăugați pe lista dorințelor sunt atât irezistibile cât și versatile, reprezentând achiziții potrivite oricărui sezon!

Creată pentru a impresiona, o geantă  cu motive florale este accesoriul perfect pentru un look boho, în combinație cu o pereche de jeanși evazați și o bluză de tip ie sau cu volane; o geantă tip tote este mix-ul perfect al unui cardigan lung și sofisticat combinați cu un pantalon clasic, iar o geantă cu lanț poate fi purtată la aproape orice, atât ziua cât și seara, find suficient de versatilă pentru a completa o ținută feminină, dar și una super casual. De asemenea borsetele sunt la mare căutare, alături de rucsacele super comode, care mai nou au devenit uniforma în nardul pasionatelor de plimbări, călătorii sau festivaluri în aer liber.

Indiferent dacă preferi o geantă sofisticată, una care să iasă în evidență sau clasică, cu siguranță selecția pe care ți-am pregătit-o răspunde oricărei cerințe.